Ειδήσεις από το αστυνομικό Δελτίο

Ειδήσεις από το αστυνομικό Δελτίο

-Κύκλωμα διακίνησης παράνομων φυτοφαρμάκων εξάρθρωσε η Αστυνομία Βορείου Ελλάδος. Συγκεκριμένα σε πάρκινγκ της Εθνικής Αθηνών Θεσσαλονίκης συλλήφθηκαν 4 άτομα τα οποία μετέφεραν με φορτηγό λαθραία φυτοφάρμακα που προμηθεύονταν από την Τουρκία και τη Βουλγαρία και τα προωθούσαν σε αγρότες της περιοχής. Επιπλέον ο ένας από αυτούς κατηγορείται και για παράνομη αγοραπωλησία ζώων καθώς στο φορτηγό βρέθηκαν και 8 σκύλοι χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα.

-Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει ότι διακινείται κακόβουλο ηλεκτρονικό μήνυμα με δήθεν αποστολέα την Ελληνική Αστυνομία και παρακαλεί τους παραλήπτες για λόγους ασφάλειας να διαγράφουν άμεσα το συγκεκριμένο μήνυμα.

-Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Ασφάλειας Άρτας και Ηλείας συνελήφθησαν 2 άτομα που εμπλέκονται σε υπόθεση εισαγωγής και μεταφοράς ναρκωτικών. Στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας εξ αυτών, αλλοδαπός στην καταγωγή βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης άνω των 20 κιλών. Στη συνέχεια συνελήφθη στην Ηλεία και ο Ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που φέρεται ως συνεργός.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις