Κατεβάζει ρολά γνωστό καφέ του Ψυχικού

Κατεβάζει ρολά γνωστό καφέ του Ψυχικού

Κλείνει γνωστό καφέ - εστιατόριο του Ψυχικού. Σύμφωνα με το FnB Daily οι αδερφοί Πιτσιλή αποφάσισαν να μην ανοίξουν το γνωστό cafe restaurant του Ψυχικού, Gaspar.

Παρά το γεγονός ότι, βάσει νομοθεσίας, μπορούσαν να λειτουργήσουν και μεγάλο χώρο στο εσωτερικό του καταστήματος, λόγω πτυσσόμενης τζαμαρίας, το υψηλό ενοίκιο και το δίμηνο lockdown φαίνεται ότι είχαν ήδη δώσει τη χαριστική βολή.

Το εστιατόριο-μπαρ Gaspar, άνοιξε το 2011 όταν η Ελλάδα πήγαινε από το ένα μνημόνιο στο άλλο μέσα στην οικονομική κρίση, αλλά τελικά όπως φαίνεται έφτασε να κλείσει από μια νέα κρίση, αυτή του κορονοϊού.

Άλλωστε δεν είναι το μοναδικό, καθώς χιλιάδες καταστήματα της εστίασης κινδυνεύουν με λουκέτο και πολλά δεν έχουν ακόμη ανοίξει.

To Gaspar food and mood ξεχώριζε για τους πάντοτε σικάτους θαμώνες και τους celebrities που το επέλεγαν.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις