Παπαδάκου: Να προσέξουν διότι οι θεσμοί εκδικούνται!

«Θα τους έλεγα ότι οι θεσμοί εκδικούνται κάποια στιγμή! Να προσέξουν, διότι οι θεσμοί εκδικούνται!». Αυτό είπε, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο Νίκο Μπουρσινό και την εκπομπή «Λαϊκή Αγορά» στο Κανάλι Ένα 90,4, αναφορικά με την υπόθεση Novartis.
Στην ερώτηση «τι θα λέγατε στον κ. Μητσοτάκη και την κα Γεννηματά,.. για την υπόθεση Novartis, η κα Παπαδάκου τόνισε ότι οι θεσμοί «εκδικούνται όταν κάνεις κάτι παράνομο και αντισυνταγματικό σε βάρος ενός δημοσιογράφου, που το μόνο που έκανε ήταν να κάνει τη δουλειά του».
Η γνωστή δημοσιογράφος, στο ερώτημα αν έχει κι άλλες πληροφορίες για την εν λόγω υπόθεση, είπε: «Βεβαίως έχω κι άλλα! Δεν τα έχουμε γράψει όλα. Και η έρευνα τρέχει».
Μπορείτε να ακούσετε όλη την συνέντευξη της Γιάννας Παπαδάκου ΕΔΩ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις