«Καλούμε την διοίκηση του ΑΠΕ να μην προχωρήσει στην υλοποίηση του 7ωρου»

Πριν ένα χρόνο πανηγύριζαν. Τώρα, ας μας πουν, πώς τα κατάφεραν. Αντωνιάδου και Καπάκος κατάφεραν να ξεφτιλίσουν την ΕΣΗΕΑ και για πρώτη φορά να έχουμε εργαζόμενους δύο ταχυτήτων στο ΑΠΕ. Οι
Ενωμενοι και Συσπειρωμένοι κατάφεραν το ανήκουστο. Οι δημοσιογράφοι μέλη της ΕΣΗΕΑ να δουλεύουν 7ωρο και οι δημοσιογράφοι μέλη των άλλων ενώσεων να δουλεύουν 6ωρο στο Αθηναϊκό Πρακτορείο. Αυτό είναι ένα ακόμα δείγμα το πόσο ανεύθυνα και αδιάφορα αντιμετωπίζουν τα μέλη της ΕΣΗΕΑ. Είναι ακόμα ένα δείγμα που επιβεβαιώνει ότι το μόνο που τους απασχολεί δεν είναι τα προβλήματα του κλάδου αλλά η καρέκλα και οι δημόσιες σχέσεις (στην προκειμένη περίπτωση με τους κ.κ. Παππά και Κρέτσο).
Η ΝΕΑ ΕΣΗΕΑ είχε επισημάνει τα προβλήματα που δημιουργεί η συμφωνία της ΕΣΗΕΑ με την προηγούμενη κυβέρνηση για τα δημόσια ΜΜΕ. Τότε όχι μόνο δεν μας είχαν ακούσει αλλά μας χλεύαζαν. Τώρα λοιπόν θα ακούσουν αυτά που έχουν να τους πουν οι συνάδελφοι. Καλούμε την διοίκηση του ΑΠΕ να μην προχωρήσει στην υλοποίηση του 7ωρου. Να παραμείνουν οι εργαζόμενοι στα ωράρια που δουλεύουν σήμερα. Τέλος καλούμε την κυρία Αντωνιάδου και τον κύριο Καπάκο που θριαμβολογούσαν να βγουν δημόσια και να ζητήσουν συγγνώμη από τους συναδέλφους στο ΑΠΕ για το συνδικαλιστικό τους έγκλημα. Προς Θεού κυρία Αντωνιάδου και κύριε Καπάκο, μην διαπραγματεύεστε άλλο. Θα τα διαλύσετε όλα.

** Ανακοίνωση από τη Νέα ΕΣΗΕΑ που μας απεστάλη. 
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις