«Λουκέτο» στην παραλία Αυλάκι για παράβαση ορίου λουόμενων- Πρόστιμα σε επιχειρήσεις στο Π. Ράφτη

«Λουκέτο» στην παραλία Αυλάκι για παράβαση ορίου λουόμενων- Πρόστιμα σε επιχειρήσεις στο Π. Ράφτη

Αεστάλη για 15 ημέρες η λειτουργία στη δημοτική οργανωμένη παραλία Αυλάκι στο Πόρτο Ράφτη καθώς υπήρχαν περισσότεροι λουόμενοι από το επιτρεπόμενο όριο. Επιβλήθηκε πρόστιμο 7.000 για τις αποστάσεις μεταξύ των ομπρελών.

Σε τρια παραλιακά μπαρ επιβλήθηκε επίσης αναστολή λειτουργίας 15 ημερών και πρόστιμο 5.000 στο καθένα καθως διαπιστώθηκε οτι δεν τηρούσαν τις αποστάσεις ανάμεσα στις ξαπλώστρες.

Ελέγχθηκαν επίσης δυο εστιατόρια στην ευρύτερη περιοχή. Στο ένα εστιατόριο επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ επειδή ήταν περισσότεροι πελάτες από όσους επέτρεπαν τα τετραγωνικά και στο δεύτερο 2.000 ευρώ για παραμονή στο μπαρ του εστιατορίου, καθώς αυτό απαγορεύεται.

ΕΡΤ1-Ρεπορτάζ: Δήμητρα Σέκη

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις