«ΠΟΠ μαγειρική», με πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα, στην ΕΡΤ2

«ΠΟΠ μαγειρική», με πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα, στην ΕΡΤ2

Περίεργα υλικά; «Πειραγμένες» συνταγές; Απρόσμενοι συνδυασμοί; Υλικά που δεν τα βρίσκεις ούτε σε λεξικό; Πιάτα με σουρεαλιστική ονομασία ή πιάτα με ονομασία προέλευσης; Και αυτό το Σαββατοκύριακο, ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου φέρνει την «ΠΟΠ μαγειρική» στην ΕΡΤ2, με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα.

Μαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020, στις 13:15 Κρόκος Κοζάνης – Καλαθάκι Λήμνου- Κουμ κουάτ Κέρκυρας

Ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μαγειρεύει λαχταριστές συνταγές με κρόκο Κοζάνης, καλαθάκι Λήμνου και κουμ κουάτ Κέρκυρας.

Μαζί του, ο καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πέτρος Ταραντίλης, και ο διαιτολόγος-διατροφολόγος Δημήτρης Πέτσιος, οι οποίοι μας μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020, στις 13:15 Φέτα-Φάβα Φενεού-Σταφίδα σουλτανίνα Κρήτης

Ο Νικόλας Σακελλαρίου μάς ξεναγεί στον κόσμο των ΠΟΠ προϊόντων και μας μαγειρεύει ΠΟΠ συνταγές με φέτα, φάβα Φενεού και σταφίδα σουλτανίνα Κρήτης.

Στην παρέα, με χρήσιμες συμβουλές, η εκπρόσωπος Τυροκομείου Σοφία Αποστολάκη και η διαιτολόγος-διατροφολόγος Ελένη Τσαχάκη.

ΠΟΠ μαγειρική

H ελληνική φύση στα καλύτερα της, κάθε Σάββατο και Κυριακή στην ΕΡΤ2

Καλή μας όρεξη!

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις