Αργολίδα: Θετική η ανταπόκριση στις αιμοδοσίες

Αργολίδα: Θετική η ανταπόκριση στις αιμοδοσίες

Ικανοποιητική ήταν η συμμετοχή στο διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας που έγινε το Σαββατοκύριακο σε Άργος και Ναύπλιο.

Η πρωτοβουλία ανήκε στο « Χαμόγελο του Παιδιού» και την υποστήριξαν οι δήμοι , η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και πολλοί εθελοντές, μεταξύ αυτών και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού της περιοχής.

Αρκετοί εθελοντές αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για αίμα και προσήλθαν στις δυο πόλεις για να προσφέρουν αίμα , να προσφέρουν ζωή.

Η αιμοδοσία έγινε με την υποστήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας στην κινητή μονάδα « Οδυσσέας « που έφερε στην Αργολίδα το « Χαμόγελο» .

Παρόντες στις αιμοδοσίες οι δήμαρχοι Άργους –Μυκηνών και Ναυπλίου κ.κ Καμπόσος- Κωστούρος αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος.

Φωτο : Γιαννης Γαλανόπουλος

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις