Υδροστρόβιλος σκόρπισε τον πανικό στην ιταλική ριβιέρα (video)

Υδροστρόβιλος σκόρπισε τον πανικό στην ιταλική ριβιέρα (video)

«Κατάπιε» ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία κι ευτυχώς δεν απείλησε ανθρώπινες ζωές ο υδροστρόβιλος που έπληξε την Σπερλόνγκα, στην ιταλική Ριβιέρα. Ένας 76χρονος, έχασε τη ζωή του. Έντρομος, όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες, κατέρρευσε με πόνους στο στήθος, μόλις μπήκε στον κήπο του σπιτιού του και δεν είχε τη δύναμη να σηκωθεί ξανά, ενώ ο υδροστρόβιλος ξεσπούσε.

Ο σχηματισμός του στη θάλασσα περίπου στις 8 το πρωί, απαθαντίστηκε από δεκάδες ερασιτέχνες, κάποιοι από τους οποίους κράτησαν σταθερή την κάμερα μέχρι το καταστροφικό πέρασμα στη στεριά, μεταξύ του Λάτσιο και της Καμπανίας.

Η απουσία λουόμενων ήταν εύνοια, που οφείλεται στην φθινοπωρινή για την κεντρική και νότια Ιταλία  ημέρα που ξεκίνησε με βροντές και κεραυνούς, όπως είχαν προειδοποιήσει έκτακτα μετεωρολογικά δελτία.

Τον Μάιο στην ίδια περιοχή καταστράφηκε εργοστάσιο από υδροστρόβιλο, ενώ πέρυσι η αγροτική παραγωγή δέχτηκε πλήγμα αφού κατστράφηκαν θερμοκήπια.

Με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλοί μιλούν για όλο και πιο συχνό ακραίο καιρικό φαινόμενο.

Πηγή:ΕΡΤ

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις