Η «δημοκρατία» ή «Τα ΝΕΑ» είναι τελικά η εφημερίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη;

Εχει πολύ ενδιαφέρον πως αντιμετώπισαν την ανακοίνωση της Αλτερ Εγκο για την επιστροφή των χρημάτων του «Μένουμε Σπίτι».
Η «δημοκρατία» λοιπόν του Γιάννη Φιλιππάκη το έκανε πρώτο θέμα χθες το «χαστούκι» Μαρινάκη προς Μητσοτάκη. Και μέσα είχε ολοσέλιδο ρεπορτάζ στην 3η σελίδα.
Από την άλλη, «Τα ΝΕΑ», η εφημερίδα δηλαδή του ίδιου του..
Βαγγέλη Μαρινάκη, το «έθαψε» βάζοντας απλώς την ανακοίνωση της εταιρείας και τίποτε περισσότερο. Είναι η εφημερίδα που έβαλε έξι ολόκληρες σελίδες με την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης του Μαρινάκη στον Σρόιτερ στον Alpha αλλά τώρα «έπνιξε» την ανακοίνωση.

Περίεργες καταστάσεις όπως καταλαβαίνετε.
Αν και το καλύτερο το έκανε σήμερα ο Γιώργος Παπαχρήστος που είδε την κίνηση Μαρινάκη ως κόλαφο για τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι για την κυβέρνηση. Βιασμός της λογικής.
Αλλά, απορία, αφού είναι κόλαφος για τον ΣΥΡΙΖΑ η κίνηση της Αλτερ Εγκο γιατί δεν την πρόβαλλαν δεόντως «Τα ΝΕΑ» που δεν χάνουν ευκαιρία να χτυπούν τον ΣΥΡΙΖΑ;
- από το e-tetradio

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις