Κουτοπονηριές…

Κουραστήκαμε να τα βλέπουμε, κουραστήκαμε να τα λέμε, αλλά τα αισχρά κόλπα στο κυνήγι των κλικ με δημοσιογραφικές (δημοσιογραφικές;) αγυρτείες συνεχίζεται ανεμπόδιστα. Αν είσαι παρατηρητικός καταλαβαίνεις και δεν τους δίνεις το κλικ –εμείς τουλάχιστον δεν το
ανοίξαμε ούτε από περιέργεια και δεν ξέρουμε από πού σκαρφίστηκαν τον τίτλο. Ωστόσο, πολλοί θα τσίμπησαν με το «Μια ανάσα από το… ‘’έμφραγμα’’» για τον Χατζηνικολάου και το «Δύσκολες ώρες» στην αρχή του κειμένου. Βέβαια υπάρχουν και εισαγωγικά στο «έμφραγμα» και αποσιωπητικά πριν από τη λέξη για να δηλώσουν, δήθεν, ότι δεν πρόκειται για κυριολεξία, αλλά για χιούμορ. Κουτοπονηριές, φτηνές.
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις