60χρονη Ελληνοαμερικάνα, φορέας κορονοϊού, στο νοσοκομείο της Ρόδου

60χρονη Ελληνοαμερικάνα, φορέας κορονοϊού, στο νοσοκομείο της Ρόδου

Μια 60χρονη Ελληνοαμερικανίδα που βρίσκεται τις τελευταίες δώδεκα ημέρες στην Ελλάδα και τις τελευταίες τρεις στη Ρόδο, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και νοσηλεύεται στη μονάδα λοιμωδών του νοσοκομείου της Ρόδου.
Χθες, ένοιωσε αδιαθεσία, σε εστιατόριο που βρισκόταν και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, όπου έγινε το τεστ αντισωμάτων το οποίο βγήκε αρνητικό. Στη συνέχεια έγινε μοριακός έλεγχος ο οποίος και έδειξε ότι είναι θετική στο κορονοϊό. Μεταφέρθηκε σύμφωνα με το σχετικό πρωτόκολλο στο νοσοκομείο της Ρόδου. Σε τεστ μοριακού έλεγχου που υποβλήθηκε και από τους γιατρούς του νοσοκομείου βγήκε και πάλι θετική στον ιό.
Η 60χρονη έμενε σε ξενοδοχείο της πόλεως Ρόδου. Ήδη έχει ξεκινήσει ιχνηλάτηση σε πρόσωπα που ήταν πολύ κοντά της, ενώ ανάλογα μέτρα λαμβάνονται και στο ξενοδοχείο που διέμενε.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις