Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο στην Κρήτη

Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο στην Κρήτη

Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με τον ημερήσιο χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, για αύριο η κατηγορία κινδύνου για το νησί είναι πολύ υψηλή. Γι’ αυτό οι πολίτες πρέπει να είναι προσεκτικοί, να μην ανάβουν φωτιά, ενώ έχουν τεθεί σε επιφυλακή όλες οι υπηρεσίες και τα τεχνικά μέσα.

Επίσης προληπτικά ισχύει 24ωρη απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων στα δάση και λοιπές περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης, όπου υπάρχει κίνδυνος για πυρκαγιά.

«Παρακαλούνται οι πολίτες- τονίζει η Περιφέρεια- να σεβαστούν τις απαγορεύσεις και τις υποδείξεις των Αρχών. Είναι καθήκον όλων η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος μέσα στο οποίο ζούμε και να το παραδώσουμε ακέραιο στις επόμενες γενιές».

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις