Κέρκυρα: Ο Ανδρέας Φλώρος νέος Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου

Κέρκυρα: Ο Ανδρέας Φλώρος νέος Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου

Ο Ανδρέας Φλώρος, καθηγητής του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας, αναδείχθηκε νέος Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου κατά τη διάρκεια των πρυτανικών εκλογών που πραγματοποιήθηκαν σήμερα. 
Ο επικεφαλής του συνδυασμού, «Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Νησιά Ιονίου Κόμβοι Ανάπτυξης – Το Ιόνιο ΝΙΚΑ», συγκέντρωσε 84 ψήφους έναντι 61 του Αθανάσιου Ευσταθίου επικεφαλής του συνδυασμού, «Κίνηση Ενότητας Ιονίου Πανεπιστημίου».
Στην ηλεκτρονική ψηφοφορία ψήφισαν 157 μέλη ΔΕΠ, επί 159 εγγεγραμμένων, ενώ βρέθηκαν και 12 λευκά.

Τον κ. Φλώρο θα συνεπικουρήσουν στο έργο του ως Αντιπρυτάνεις, οι Ηλίας Γιαρένης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας, Ευστάθιος Μακρής, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, Χριστίνα Μπάνου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας και Χριστίνα Μπενέκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Τουρισμού.

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις