Απολύσεις δημοσιογράφων στο MEGA

Εκτός τηλεοπτικού σταθμού – σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi24, βρέθηκε δημοσιογράφος από το εξωτερικό δελτίο του καναλιού.
Tο πρόβλημα στη Συγγρού σύμφωνα με τους γνωρίζοντες εντοπίζεται στο αθλητικό τμήμα, αφού όπως υποστηρίζουν το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει “σφαγή”! Λέγεται ότι θα..
απομακρυνθεί διψήφιος αριθμός δημοσιογράφων, ενώ δεν αποκλείονται και άλλου είδους περικοπές.
Είναι γεγονός – ανεξάρτητα από το MEGA, ότι η κατάσταση στα media, αν το προηγούμενο διάστημα χαρακτηριζόταν “οριακή”, τώρα πια όλοι μιλούν για Αρμαγεδδώνα δεδομένου κα του λουκέτου στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής, Σε όλα σχεδόν τα Mέσα έχουν αρχίσει απολύσεις εργαζομένων με τους εναπομείναντες να κάνουν κουπί στις γαλέρες των μίντια εν μέσω καλοκαιρινών αδειών κια πανδημίας.
Είναι γεγονός ότι το lockdown που προηγήθηκε αποτελείωσε τα ήδη εξαντλημένα (από την οικονομική κρίση) ΜΜΕ, με τη διαφημιστική πίτα, όπως γράφει το enimerosi24, να έχει αγγίξει ιστορικά χαμηλά!
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις