Η δικαίωση του αγώνα των πρώην εργαζομένων της “Ελευθεροτυπίας” και ο ΔΟΛ

Η ΕΣΗΕΑ χαιρετίζει τη δικαίωση του πολύχρονου αγώνα των πρώην εργαζομένων της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ», οι οποίοι με πίστη, επιμονή και υπομονή κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που όρθωσαν οι διοικήσεις των τραπεζών «Alpha» και «Πειραιώς» και να βρίσκονται πλέον ένα βήμα πριν από την ικανοποίηση στοιχειωδών απαιτήσεών τους..Η ΕΣΗΕΑ στήριξε την προσπάθεια των εργαζομένων και στηλιτεύει, για άλλη μια φορά, την απαράδεκτη και κοινωνικά ανάλγητη στάση των τραπεζών.
Η νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης και η θετική στάση των κομμάτων της αξιωματικής και ελάσσονος αντιπολίτευσης δίνουν ορθή και δίκαιη λύση για τους συναδέλφους της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ» αλλά και για όλες τις εργατικές απαιτήσεις πλειστηριασμών, που στηρίζονται σε διαδικασία εκτέλεσης πριν από την 1/1/2016 ή σε πτωχεύσεις, που κηρύχθηκαν πριν από τις 19/8/2015.
Ελπίζουμε η αίσια κατάληξη της υπόθεσης της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ» να αποτελέσει παράδειγμα για παρόμοια θετική για τους εργαζομένους εξέλιξη και στις περιπτώσεις των εργαζομένων του «ΔΟΛ» και της «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ» (πρώην «MEGA»).
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ τονίζει ότι οι νόμοι πρέπει να προστατεύουν τους εργαζομένους και να προηγούνται στις πτωχευτικές διαδικασίες έναντι όλων των άλλων απαιτήσεων όπως των Τραπεζών. Η ΕΣΗΕΑ θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη για τη δικαίωση των εργαζομένων.
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις