Γάμος στη Θεσσαλονίκη: Εκτός από τον γαμπρό και η νύφη έχει κορονοϊό, Στα 21 τα κρούσματα

photo: pixabay / αρχείο

Εκτός από τον γαμπρό και η νύφη είναι θετική στον κορονοϊό, όπως μετέδωσε ο Σκάι, στον γάμο στη Θεσσαλονίκη. Σε 21 ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, όπως αναφέρει η ενημέρωση από ιατρικές πηγές μέχρι αυτή την ώρα.

Πλέον επιβεβαιώνονται οι φόβοι που ήθελαν να αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού από τον γάμο και το γλέντι που ακολούθησε στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το voria.gr τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι πλέον 21.

Τα νοσοκομεία Παπαγεωργίου και Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης έχουν προς εξέταση 200 δείγματα ύποπτα για κορονοϊό χωρίς ωστόσο να αφορούν όλα τον γάμο.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ θετικοί είναι ο γαμπρός, η νύφη και άλλα 19 άτομα. H εκκλησία όπου έγινε ο γάμος στη δυτική Θεσσαλονίκη είναι ανοιχτός υπαίθριος χώρος.

Ωστόσο, περίπου 40 από τους καλεσμένους μεταφέρθηκαν στο εσωτερικό του ναού γιατί μετά τον γάμο το ζευγάρι έκανε και τη βάφτιση του παιδιού του.

Διαβάστε επίσης:

Θετικός στον κορονοϊό o Dj του γάμου στη Θεσσαλονίκη, 60 δείγματα σε αναμονή για εξέταση

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις