Φραγκογιάννης: Κάνουμε ο,τι μπορούμε για τους Ελληνες στη Βηρυτό

Φραγκογιάννης: Κάνουμε ο,τι μπορούμε για τους Ελληνες στη Βηρυτό

Εκτός από την απέραντη θλίψη που προκαλούν οι εικόνες που φτάνουν από τον Λίβανο, υπάρχει και η ανησυχία για τους Έλληνες που ζουν στην Βηρυτό, αφού είναι πλέον επιβεβαιωμένο ότι έχουμε μια Ελληνίδα νεκρή και πέντε τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA , ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Οικονομικής Διπλωματίας, Κώστας Φραγκογιάννης, σημείωσε ότι η Βηρυτός είναι ένα «βομβαρδισμένο τοπίο».

Η κατάσταση είναι δραματική και εκατοντάδες κτίρια έχουν καταστραφεί από το ωστικό κύμα της έκρηξης.

Ανησυχία για τους Έλληνες

Ο κ. Φραγκογιάννης τόνισε ότι η ελληνική Πολιτεία θα κάνει ό,τι μπορεί για να σταθεί δίπλα στους Έλληνες της Βηρυτού αλλά και στους συγγενείς τους.

«Δεν υπάρχει κόσμος ο οποίος αναζητά κάποιους άλλους, δεν ετέθη θέμα επαναπατρισμού. Εμείς, σαν πολιτεία, θα κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε για να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις