«Πόρτα» στον Μιχάλη Ανδρουλιδάκη για τον Επενδυτή

Πριν κυκλοφορήσει τον (τι όνομα και αυτό) «Σαββατιάτικο Επενδυτικό Εξουσία», το περασμένο Σάββατο, ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης προσπάθησε να επαναφέρει τον «Επενδυτή» στον Τύπο. Όχι αυτούσιο αλλά εμμέσως, με μία προσπάθεια παρόμοια με αυτή του νέου του εγχειρήματος, όσον αφορά το πλήρες σήμα.
Τον περσινό Δεκέμβριο συγγενικό πρόσωπο του επιχειρηματία..
κατέθεσε αίτηση κατοχύρωσης στην Γ.Γ. Εμπορίου του τίτλου «Επανέκδοση Επενδυτής Εξουσία», που συνδύαζε -και εκείνος- δύο από τις εφημερίδες που κυκλοφορούσαν πριν την «κατάρρευση» του μιντιακού του ομίλου - «Επενδυτής» και «Εξουσία». Ωστόσο η Γ.Γ. απέρριψε την αίτηση, με την αιτιολογία ότι η λέξη «Επενδυτής» παραπέμπει ευθέως στον αυθεντικό τίτλο, ο οποίος παραμένει στην κατοχή της «DBAS Εμπορική Α.Ε.» που είχαν ιδρύσει ο Δημήτρης Μπενέκος και ο Αλέξης Σκαναβής.
- πηγή: e-tetradio
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις