Πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταλλαία 2020» στο Ρέθυμνο

Πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταλλαία 2020» στο Ρέθυμνο

Ο Οργανισμός Πολιτισμού – Τουρισμού και Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου «Ο Αυλοπόταμος» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου οργανώνουν το πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταλλαία 2020», από 7 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου.
Λόγω των ειδικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού, και σε εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας, όλες οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στο Ανοικτό Θέατρο Περάματος και όχι στους οικισμούς του δήμου Μυλοποτάμου όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων που επιλέχθηκαν με προσοχή, ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι η συμβολή του Δημοτικού Θεάτρου Μυλοποτάμου, με δύο παραγωγές από την Κεντρική Σκηνή και από την Πειραματική Σκηνή αντίστοιχα.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις