Καταγγελία στον Εισαγγελέα Ρόδου για το νέο Νοσοκομείο Καρπάθου

Καταγγελία στον Εισαγγελέα Ρόδου για το νέο Νοσοκομείο Καρπάθου

Καταγγελία για τη μεταφορά του ελλειμματικού Κέντρου Υγείας Καρπάθου στο νέο Νοσοκομείο, χωρίς να πληρούνται οι προϋποθέσεις, κατέθεσε χθες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου ο πρώην πρόεδρος του Κέντρου Υγείας, Θεοδόσιος Μαστρομηνάς.
Κάνει λόγο για κοροϊδία και εμπαιγμό των κατοίκων του νησιού, ζητώντας από τον εισαγγελέα να επιληφθεί άμεσα και με ασφαλιστικά μέτρα να βάλει τέλος στη μη σύννομη μεταφορά του Κέντρου Υγείας στις εγκαταστάσεις του μη στελεχωμένου και χωρίς πρόσβαση Νοσοκομείου.
«Θέλουμε Νοσοκομείο και όχι ένα προβληματικό Κέντρο Υγείας σε νέο περιτύλιγμα για φιέστες εγκαινίων», αναφέρει χαρακτηριστικά στην καταγγελία του.
Σημειώνεται ότι τα εγκαίνια του νέου Νοσοκομείου προγραμματίζονται για τις 13 Αυγούστου και θα γίνουν από τον πρωθυπουργό.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις