Μέτρα περιορισμού μετά τα τρία κρούσματα στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στη Μυρσίνη

Μέτρα περιορισμού μετά τα τρία κρούσματα στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στη Μυρσίνη

Kλιμάκιο του ΕΟΔΥ σήμερα στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων LM VILLAGE στη Μυρσίνη, όπου ξεκίνησε τη διαδικασία ιχνηλάτησης και διενέργειας τεστ σε προσωπικό και φιλοξενούμενους, μετά τα τρία κρούσματα τα οποία καταγράφηκαν στη συγκεκριμένη δομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο εργαζόμενους και έναν γιατρό που διαμένουν στην Αχαΐα, οι οποίοι βρέθηκαν αρχικά θετικοί στην Covid-19 και τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό -δεν απαιτήθηκε η νοσηλεία τους σε νοσοκομείο. Από την πλευρά του ο διοικητής της δομής, Ναμπίλ Μοράντ, έδωσε εντολή για την εφαρμογή μέτρων περιορισμού στους πρόσφυγες αλλά και στους υπόλοιπους εργαζόμενους, για προληπτικούς λόγους.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις