Μεσσηνία: Δύο τα κρούσματα του κορονοϊού

Μεσσηνία: Δύο τα κρούσματα του κορονοϊού

Δύο θετικά κρούσματα στον ιό covid19 εντοπίστηκαν χθες στη Μεσσηνία. Πρόκειται για δύο νεαρά άτομα, προερχόμενα από το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, ένας 18χρονος Γερμανός, που έκανε διακοπές στην περιοχή της Στούπας με την οικογένεια του, διαγνώστηκε θετικός, χωρίς να έχει συμπτώματα, ωστόσο οδηγήθηκαν με την οικογένειά του –όπως προβλέπει το πρωτόκολλο- στο ξενοδοχείο καραντίνας της Μεσσηνίας στην περιοχή της Ανάληψης.

Να σημειωθεί ότι η εξαμελής οικογένεια τον Γερμανών, έκανε διακοπές σε σπίτι στο Φρύγανο της Στούπας από τις 25 Ιουλίου, αλλά μόλις χθες ο 18χρονος εντοπίστηκε θετικός στον ιό.

Επίσης χθες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ένας 27χρονος Έλληνας που ήρθε για διακοπές από την Αμερική, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, όταν εισήχθη στην Μονάδα Εμφραγμάτων για άλλο σοβαρό νόσημα απ’ το οποίο έπασχε.

Στο πλαίσιο των προβλεπόμενων εξετάσεων βρέθηκε θετικός στον covid19 και λόγω των άλλων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα, που είναι το νοσοκομείο αναφοράς για την περιοχή μας.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις