Απαγόρευση κυνηγίου στην περιοχή Κοτυχίου

Απαγόρευση κυνηγίου στην περιοχή Κοτυχίου

Με απόφαση του δασάρχη Αμαλιάδας, Διονύση Θωμόπουλου, απαγορεύεται το κυνήγι στη θαλάσσια περιοχή και σε ακτίνα 300 μέτρων από την ακτή της λιμνοθάλασσας Κοτυχίου και του δάσους Στροφυλιάς -περιοχή που  έχει χαρακτηριστεί Εθνικό Πάρκο.

Απαγορεύεται, επίσης, η είσοδος και η παραμονή μονόξυλων στη λιμνοθάλασσα του Κοτυχίου και σε ζώνη πλάτους 200 μέτρων περιμετρικά. Τα μονόξυλα που θα εντοπιστούν στην παραπάνω απαγορευμένη περιοχή θα κατάσχονται επιτόπου και οι κάτοχοί τους θα μηνύονται. Από την απαγόρευση εξαιρούνται τα μονόξυλα του αλιευτικού συνεταιρισμού Λεχαινών, τα οποία θα πρέπει να είναι αριθμημένα με σαφή διακριτικά και δηλωμένα στη δασική υπηρεσία.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις