Μεσσηνία: Συναυλία στο μεσαιωνικό κάστρο της Ανδρούσας

Μεσσηνία: Συναυλία στο μεσαιωνικό κάστρο της Ανδρούσας

Συναυλία με τίτλο «Έχεις μάτια το φεγγάρι» θα πραγματοποιηθεί στο μεσαιωνικό Κάστρο της Ανδρούσας αύριο στις 8:30 μ.μ. .Στη συναυλία, μεσσήνιοι μουσικοί συνοδεύουν τους Γιάννη Θωμόπουλο και Ελένη Κατσούλη σε διαχρονικά τραγούδια, γνωστών μουσικοσυνθετών όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Γιάννης Μαρκόπουλος και ο Μίκης Θεοδωράκης. Παράλληλα θα γίνει ένα αφιέρωμα στον στιχουργό Μάνο Ελευθερίου για τη συμπλήρωση 2 ετών από τον θάνατό του.
Παίζουν οι μουσικοί: Αιμίλιος Κούμανης, μπουζούκι, Βασίλης Τζαμουράνης, μπουζούκι, Λευτέρης Παπαδόπουλος, πιάνο, Ελένη Κατσούλη, ακορντεόν, Γιώργος Γεωργαντάς, μπάσο.
Η εκδήλωση γίνεται σε συνδιοργάνωση του Δήμου Μεσσήνης με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την ΠΕΔ Πελοποννήσου.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ με ονομαστικά Δελτία Εισόδου, τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα από την ώρα έναρξης της εκδήλωσης σύμφωνα με τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς διεξαγωγής ακροαμάτων, θεαμάτων και παραστάσεων σε ανοιχτούς ελεγχόμενους χώρους. Ο αριθμός των θεατών θα είναι περιορισμένος, ενώ θα πρέπει να χρησιμοποιούν υποχρεωτικά μάσκα κατά την είσοδο και έξοδο τους από το χώρο των εκδηλώσεων και να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις του 1,5 μέτρου.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις