Απέκλεισαν συμβολικά τον ΒΟΑΚ κάτοικοι της Αγίας Πελαγίας

Απέκλεισαν συμβολικά τον ΒΟΑΚ κάτοικοι της Αγίας Πελαγίας

Σε συμβολικό αποκλεισμό για μισή ώρα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, προχώρησαν σήμερα το πρωί επιχειρηματίες και κάτοικοι της περιοχής.

Ζητούν να δοθεί άμεσα στην κυκλοφορία ο κόμβος της Αγίας Πελαγίας, η παράδοση του οποίου μετατέθηκε για το τέλος του χρόνου. Κάτοικοι και επιχειρηματίες διαμαρτύρονται επειδή, μεταξύ άλλων, για να κινηθούν από και προς την περιοχή αναγκάζονται να διανύσουν περισσότερα από 15 χιλιόμετρα όσο ο κόμβος παραμένει κλειστός.

Η καθυστέρηση στη παράδοση του έργου κρίνεται αναγκαία για λόγους οδικής ασφάλειας, καθώς απαιτείται να γίνουν επιπλέον παρεμβάσεις στις λωρίδες επιβράδυνσης και επιτάχυνσης του κόμβου.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις