Αχ. Γραβάνης: «Μέχρι το τέλος του χρόνου τα πρώτα αντιικά φάρμακα» για τον κορονοϊό

Αχ. Γραβάνης: «Μέχρι το τέλος του χρόνου τα πρώτα αντιικά φάρμακα» για τον κορονοϊό

Την πάγια θέση του για την υποχρεωτική χρήση μάσκας στην καθημερινότητά μας επανέλαβε σήμερα, μιλώντας στο «Θεσσαλικό Περισκόπιο» της ΕΡΤ, ο Λαρισαίος καθηγητής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Αχιλλέας Γραβάνης.
Ο κ. Γραβάνης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι στα τέλη του χρόνου αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα αντιικά φάρμακα που θα χορηγούνται για την προστασία των ομάδων υψηλού κινδύνου από τον κορονοϊό αλλά και την αντιμετώπιση της κατάστασης των βαρέως νοσούντων.
Ο καθηγητής Φαρμοκολογίας εκτίμησε, τέλος, πως του χρόνου τέτοιο καιρό η επιστημονική κοινότητα θα έχει στη διάθεσή της ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο στη μάχη κατά του κορονοϊού.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις