Στον περιφερειάρχη τα επιμελητήρια της Πελοποννήσου

Στον περιφερειάρχη τα επιμελητήρια της Πελοποννήσου

Προγράμματα για την ενίσχυση της ιδιωτικής οικονομίας και της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας συζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, με τους προέδρους των πέντε Επιμελητηρίων της Περιφέρειας.

Ο περιφερειάρχης ενημέρωσε ότι ήδη “τρέχει” ένα σχετικό πρόγραμμα και σύντομα θα ακολουθήσουν άλλα δύο, επαναλαμβάνοντας ότι “η βούληση της περιφερειακής Αρχής είναι η στήριξη του ιδιωτικού τομέα”.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής, Αργολίδας, Φώτης Δαμούλος, Κορινθίας, Παναγιώτης Πιτσάκης, Λακωνίας, Γιάννης Παναρίτης και Μεσσηνίας, Βαγγέλης Ξυγκώρος, καθώς, επίσης, και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, με την ιδιότητά του ως προέδρου του ΕΦΕΠΑΕ (Ενδιάμεσος Φορέας Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας).

από το www: ppel.gov.gr
φωτο: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις