Δήμος Αμοργού: Τοποθέτηση ISOBOX στο Κέντρο Υγείας

Δήμος Αμοργού: Τοποθέτηση ISOBOX στο Κέντρο Υγείας

Ο Δήμος Αμοργού προχώρησε στην προμήθεια νέου προκατασκευασμένου οικίσκου τύπου ISOBOX, χωρητικότητας δύο κλινών κατάλληλα διαμορφωμένου για εξέταση και ενδεχομένως νοσηλεία ύποπτων περιστατικών για κορονοϊό.

«Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου και την διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Αμοργού συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού και ανταποκρινόμαστε στις αυξημένες ανάγκες της καλοκαιρινής περιόδου. Δεν εφησυχάζουμε, ακολουθούμε πιστά της οδηγίες της Πολιτείας και των επιστημόνων. Η μάχη με τον κορονοϊό κερδίζεται καθημερινά με όπλο την υπεύθυνη στάση μας και την συνεργασία», δήλωσε ο Δήμαρχος Αμοργού.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις