Ερρικα Πρεζεράκου: Ανέβασε βίντεο μέσα από το νοσοκομείο

Ερρικα Πρεζεράκου: Ανέβασε βίντεο μέσα από το νοσοκομείο

Μέσα από το ΚΑΤ ανέβασε στο λογαριασμό της στο facebook, βίντεο η Έρρικα Πρεζαράκου, όπου αναφέρεται στο ατύχημα που είχε.

Υπενθυμίζεται ότι η Έρρικα Πρεζαράκου υποβλήθηκε χτες σε ένα εξαιρετικά δύσκολο και πολύωρο χειρουργείο στο νοσοκομείο ΚΑΤ μετά τον τραυματισμό της από προπέλα ταχύπλοου σκάφους.

Στο βίντεό της αναφέρει: «Ηλιόλουστά μου πλάσματα, χθες είχα ένα ατύχημα. Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί κατάφερα να έρθω πάρα πολύ γρήγορα από την Κύθνο. Είχα ένα 5ωρο χειρουργείο, με τον γιατρό μου τον κύριο Σπυρίδωνος, ο οποίος πραγματικά έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Όμως, εσείς, με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ με τα μηνύματά σας, με την υποστήριξή σας. Πραγματικά νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που σας έχω στη ζωή μου».

Διαβάστε ακόμη:

Εκρηξη στο Λίβανο: Συγκλονιστική μαρτυρία από ζευγάρι που αποκτούσε μωρό εκείνη την στιγμή

Netflix: Νέα σειρά βασισμένη στην ελληνική μυθολογία και τον Κάτω Κόσμο

Σε αυτό το κανάλι ξεκινά εκπομπή η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις