Αθ. Εξαδάκτυλος: Δεν έχει χαθεί το περιθώριο για δράση απέναντι στην επιδημία (video)

Αθ. Εξαδάκτυλος: Δεν έχει χαθεί το περιθώριο για δράση απέναντι στην επιδημία (video)

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος σημείωσε πως ο αυξημένος αριθμός των κρουσμάτων έχει να κάνει και με τον αυξημένο αριθμό των τεστ που γίνονται πλέον. «Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο αριθμός των κρουσμάτων και την άνοιξη και τώρα είναι μεγαλύτερος από αυτον που αποτυπώνεται, αυτό σημαίνει ότι δεν ειμαστε στο ίδιο σημείο και αυτό πρέπει να το εκλάβουμε ως ευκαιρία για ανάληψη δράσης» είπε κρούωντας παράλληλα τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς είναι διψήφιος πια ο αριθμός των νοσηλευόμενων στις ΜΕΘ, φτάνοντας από του 7 στους 17 μέσα σε δέκα μέρες.

Σε σχεση με το δείκτη μεταδοτικότητας Ρ ο οποίος είναι στο 1, εξήγησε πως εάν το ξεπεράσει σημαίνει πως η επιδημία φουντώνει.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις