Στην Εύβοια σήμερα ο Μητσοτάκης, θα επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές

Photo: Eurokinissi

Ο πρωθυπουργός, ενημερωνόταν συνεχώς χθες για την κακοκαιρία που προκάλεσε τον θάνατο επτά ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και ενός βρέφους 8 μηνών, ενώ σήμερα θα έχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το μέγεθος της καταστροφής, καθώς θα επιβλέψει τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών και θα συντονίσει τις διαδικασίες για να επιστρέψει η περιοχή στην καθημερινότητά της.

Οι καιρικές συνθήκες θα είναι βελτιωμένες σήμερα και ο κρατικός μηχανισμός θα συνεχίσει να δουλεύει ώστε να αποκαταστήσει τις ζημιές. Ο πρωθυπουργός μετά την τηλεδιάσκεψη που θα έχει για τον κορονοϊό, θα ταξιδέψει στην Εύβοια, όπου θα διαπιστώσει από πρώτο χέρι το μέγεθος της καταστροφής.

Την παρουσία του στην Εύβοια την προανήγγειλε μάλιστα χθες ο ίδιος μέσω του Twitter, όπου θέλησε να συλλυπηθεί τις οικογένειες των θυμάτων.

«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους στην Εύβοια και τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους τους. Ενημερώνομαι συνεχώς για την πορεία των διασώσεων και την έκταση της καταστροφής και αύριο (σ.σ. σήμερα) θα μεταβώ στην πληγείσα περιοχή».

Στην περιοχή βρισκόταν από χθες ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος εξέφρασε επίσης την οδύνη του για τον χαμό των επτά ανθρώπων, τονίζοντας την τεράστια προσπάθεια που κάνει ο κρατικός μηχανισμός από χθες, ώστε να βοηθήσει όσους έχουν εγκλωβιστεί στις πληγείσες περιοχές.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις