Π. Βαρούχας: Καλή η επιδημιολογική εικόνα της Κέρκυρας

Π. Βαρούχας: Καλή η επιδημιολογική εικόνα της Κέρκυρας

«Η απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12.00 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7.00 το πρωί, ισχύει για όλους τους κύριους τουριστικούς προορισμούς της χώρας και όχι μόνο για την Κέρκυρα». Αυτό επεσήμανε με γραπτή δήλωση του ο αντιδήμαρχος τουρισμού Παναγιώτης Βαρούχας σημειώνοντας με έμφαση ότι «το μέτρο αυτό ελήφθη λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων όχι στην Κέρκυρα, που μέχρι στιγμής εξακολουθεί σύμφωνα με τους ειδικούς να έχει καλή επιδημιολογική εικόνα και μικρό συγκριτικά αριθμό κρουσμάτων, αλλά σε πανελλαδικό επίπεδο.»

Ο κος Βαρούχας υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι «η Κέρκυρα δεν κλείνει σαν τουριστικός προορισμός ενώ ο δήμος λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του με συνεχείς καθαρισμούς και απολυμάνσεις για τον περιορισμό επιδημιολογικών φαινομένων που συνδέονται με τον covid 19. »

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο τουρισμού οι προτεραιότητες του δήμου κεντρικής Κέρκυρας είναι δυο:

1ον: Να διατηρηθεί επιτυχής η υγειονομική διαχείριση και αντιμετώπιση του covid 19.

2ον: Να προστατεύσουμε την τουριστική μας ταυτότητα και φήμη και να στηρίξουμε τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους στον τουρισμό. Την τουριστική μας ταυτότητα την υπερασπιζόμαστε,  βγάζοντας τον καλύτερο εαυτό μας αλλά και μια θετική εικόνα για την Κέρκυρα.»

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις