Π. Γαλανού: Ελαττωματική λειτουργία του Μοριακού Αναλυτή στο Νοσοκομείο Ρόδου

Π. Γαλανού: Ελαττωματική λειτουργία του Μοριακού Αναλυτή στο Νοσοκομείο Ρόδου

Στη σοβαρή καταγγελία ότι ο Μοριακός Αναλυτής στο Νοσοκομείο Ρόδου είναι ελαττωματικός, προέβη σήμερα -μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου- η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Πολύμνια Γαλανού.
Ανέφερε ότι ο Μοριακός Αναλυτής «κολλάει» συνεχώς με αποτέλεσμα να διακόπτεται η λειτουργία του για 20 λεπτά και εξέφρασε την αμφιβολία της κατά πόσο τα τεστ που διενεργούνται μπορούν να θεωρηθούν αξιόπιστα.

Σημειώνεται ότι η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών είναι ανάμεσα στους γιατρούς που ετέθησαν σε καραντίνα μετά την επαφή τους με αλλοδαπή που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για να γεννήσει.

«Απαιτώ τουλάχιστον δύο τεστ στους γιατρούς για να επιστρέψουμε στη δουλειά μας» δήλωσε, προσθέτοντας ότι ο κύκλος επαφών τους μετά την επικοινωνία τους με την αλλοδαπή είναι μεγάλος.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις