Πύργος: Απολογισμός και συμπράξεις

Πύργος: Απολογισμός και συμπράξεις

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής ο δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, προχώρησε χθες το βράδυ στο πάρκο «Ξυστρή», παρουσία πολλών πολιτών του δήμου και των συνεργατών του, στον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, σε μια περίοδο που έχει στιγματιστεί από την κρίση του κορονοϊού.

Ο κ. Αντωνακόπουλος μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν τον δήμο, για τους αγώνες που έχει κάνει για να μη γίνει η πόλη «αποθήκη ανθρώπινων ψυχών» -αναφερόμενος στην ιδέα να δημιουργηθεί κέντρο μεταναστών στο «ΑΙΓΑΙΟΝ» (μάλιστα έχει δεχτεί εξώδικο από τον ιδιοκτήτη της έκτασης-, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην τεράστια καθυστέρηση της κατασκευής του δρόμου Πύργος – Πάτρα, που οδήγησε σε δυο νέες ανθρώπινες τραγωδίες σε διάστημα λίγων ημερών.

Οι αντιδήμαρχοι Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος και Λάμπης Αριστειδόπουλος, κατά τη χθεσινή εκδήλωση απολογισμού της Δημοτικής Αρχής, είπαν ότι τίθενται στη διάθεση του Δημάρχου προκειμένου στις επόμενες εκλογές να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να συνεχιστεί το έργο της δημοτικής αρχής επ’ ωφελεία των δημοτών.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις