Σύσκεψη στην Τρίπολη για πρόνοια και κέντρα κοινότητας

Σύσκεψη στην Τρίπολη για πρόνοια και κέντρα κοινότητας

Σύσκεψη με αντικείμενο τον καλύτερο συντονισμό, μεταξύ των υπηρεσιών της και των υπηρεσιών των δήμων, όσον αφορά τα θέματα προνοιακής πολιτικής, συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, στην Τρίπολη.Η συνάντηση, στην οποία έλαβαν μέρος όλοι όσοι συμμετέχουν στα θέματα προνοιακής πολιτικής καθώς και εκπρόσωπος από το υπουργείο Ανάπτυξης, το οποίο χειρίζεται το πρόγραμμα  προϋπολογισμού 2.825.000 ευρώ, καθώς και εκπρόσωπος της διαχειριστικής αρχής.

Αναλύθηκαν, μεταξύ άλλων, οι συνεδριάσεις των κοινωνικών επιτροπών παρακολούθησης, αλλά και η λειτουργία των κινητών μονάδων, ενώ δόθηκαν οδηγίες και κατευθύνσεις ως προς την επίλυση των διαφόρων ζητημάτων.

Ο περιφερειάρχης, δήλωσε, ότι έχουν ήδη γίνει 22 προσλήψεις, 7 στην επιτελική δομή της έδρας και 15 στις περιφερειακές ενότητες ( από 3 στην κάθε μία), ενώ γνωστοποίησε, ότι υπάρχει σχεδιασμός για αύξηση των κέντρων κοινότητας.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις