Βικτώρια Καρύδα για δολοφονία Μακρή: Να πουν οι δολοφόνοι γιατί το έκαναν (vid)

Facebook

Ένοχοι κρίθηκαν οι δύο άνδρες που σκότωσαν τον επιχειρηματία Γιάννη Μακρή. Μετά την γνωστοποίηση της απόφασης του δικαστηρίου η σύζυγός του επιχειρηματία μίλησε στον ΑΝΤ1. Η Βικτώρια Καρύδα αισθάνεται «δικαιωμένη», ωστόσο θέλει να μάθει την αιτία που της στέρησαν τον άνδρα της: «Γιατί το έκαναν, πρέπει να μας απαντήσουν οι ίδιοι οι δολοφόνοι».». 

Ισόβια κάθειρξη ήταν η ποινή που επέβαλαν οι δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών στον 32χρονο κατηγορούμενο που κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μάκρη τον Οκτώβριο του 2018, έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

Επιπλέον, του επέβαλλαν ποινή 18 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ για οπλοχρησία και οπλοφορία. Το Δικαστήριο επέβαλε επίσης ποινή κάθειρξης 10 ετών για απλή συνέργεια στον 36χρονο αδελφό του βασικού κατηγορούμενου, στον οποίο το Δικαστήριο επίσης δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

«Είμαι ικανοποιημένη από την απόφαση που βγήκε. Έχει φύγει ένα βάρος. Νιώθω δικαιωμένη», είπε η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Και συνέχισε: «Ήταν χαρούμενος. Κυκλοφορούσε άνετα. Δεν φοβόμασταν τίποτα. Γιατί το έκαναν, πρέπει να μας απαντήσουν οι ίδιοι οι δολοφόνοι».

Τι είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις