Χανιά: Διακόπηκε η συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πολυτεχνείου από παρέμβαση φοιτητών

Χανιά: Διακόπηκε η συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πολυτεχνείου από παρέμβαση φοιτητών

Παρέμβαση στη συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πολυτεχνείου Κρήτης (η οποία θα διεξαγόταν με τηλεδιάσκεψη) πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τρίτης, φοιτητές του Ενιαίου Συλλόγου Φοιτητών του ιδρύματος.

Στη συνεδρίαση θα συζητιόταν και το ζήτημα της αξιοποίησης των ιστορικών κτιρίων στον λόφο Καστέλι, μετά την εκκένωση της κατάληψης rosa nera. Οι φοιτητές ζήτησαν από την Σύγκλητο να πάρει ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα, το συγκεκριμένο αίτημα δεν έγινε δεκτό κι έτσι η συνεδρίαση διακόπηκε.

Σημειώνεται ότι η εν κρυπτώ αιφνιδιαστική συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πολυτεχνείου Κρήτης προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες συλλογικοτήτων αλλά και δημοσιογράφων τοπικών ΜΜΕ στα Χανιά. Η συνεδρίαση της Συγκλήτου είχε οριστεί για τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης και η σχετική πρόσκληση δημοσιεύθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε κλειστό διαδικτυακό φόρουμ όπου έχουν πρόσβαση τα μέλη της.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις