Χανιά: Συνελήφθη μητέρα για την κατάληψη του Γυμνασίου Βουκολιών

Χανιά: Συνελήφθη μητέρα για την κατάληψη του Γυμνασίου Βουκολιών

Στη σύλληψη μιας μητέρας, προχώρησαν οι αρχές, μετά την κατάληψη που έκαναν μαθητές αλλά και γονείς, το πρωί της Τρίτης στο γυμνάσιο των Βουκολιών του Δήμου Πλατανιά Χανίων. Η γυναίκα συνελήφθη έπειτα από μηνύσεις που υπέβαλαν σε βάρος της ο διευθυντής και η διευθύντρια του Γυμνασίου και του Λυκείου, καθώς φέρεται να υποκίνησε την κινητοποίηση των μαθητών. Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τρίτης ομάδα μαθητών και γονιών έβαλαν λουκέτο στην είσοδο του σχολείου και δεν επέτρεπαν στους εκπαιδευτικούς να μπουν, ενώ ανάρτησαν πανό με συνθήματα κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία.

Όπως έγινε γνωστό από τον διευθυντή του σχολείου η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε τη συνδρομή του Δήμου Πλατανιά, ο οποίος και έστειλε τεχνικό για να κόψει την κλειδαριά, που είχαν τοποθετήσει οι καταληψίες στην πόρτα του σχολείου. Αρχικά οι μαθητές εμφανίζονταν αποφασισμένοι να συνεχίσουν την κατάληψη, ωστόσο μετά από συζήτηση υποχώρησαν και άνοιξαν οι ίδιοι τις πόρτες. Ο διευθυντής του σχολείου δήλωσε ότι έκανε μήνυση στη μητέρα που πρωτοστάτησε στο κλείδωμα του σχολείου, η οποία τον απώθησε για να μην ανοίξει το σχολείο και να μην σπάσει το λουκέτο.
φωτογραφία: Zarpanews.gr

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις