Υπό κατάληψη σχολεία του Ηρακλείου

Υπό κατάληψη σχολεία του Ηρακλείου

Σε κατάληψη προχώρησαν σήμερα το πρωί μαθητές στο 5ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου στα Καμίνια, αλλά και στο Γυμνάσιο και Λύκειο Αγίων Δέκα στο δήμο Γόρτυνας. 

Οι μαθητές, που φορούσαν μάσκα μπροστά στην είσοδο του σχολείου τους, ζήτησαν να μην φορούν συνέχεια τη μάσκα την ώρα του μαθήματος, αλλά κυρίως ζήτησαν να ληφθούν καλύτερα μέτρα προστασίας, όπως μικρότερα τμήματα και καλύτερος καθαρισμός και απολύμανση των σχολείων τους.

Στο ΕΠΑΛ πήγε ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και μίλησε με τους μαθητές, όπως και ο διευθυντής αλλά και οι καθηγητές του σχολείου. Σήμερα πάντως το σχολείο δε λειτούργησε και όλοι περιμένουν τις αποφάσεις των καταληψιών μαθητών για αύριο Πέμπτη.

Στους Αγίους Δέκα το σχολείο πιθανότητα θα λειτουργήσει κανονικά αύριο.

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις