Φλώρινα: Απετράπη κατάληψη στο ΕΠΑ.Λ.

Φλώρινα: Απετράπη κατάληψη στο ΕΠΑ.Λ.

Σε κατάληψη του ΕΠΑΛ Φλώρινας πήγαν να προχωρήσουν σήμερα το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες, μαθητές του σχολείου που απετράπη με παρέμβαση των εκπαιδευτικών και της Διευθύντριας του Σχολείου.

Ενημερώθηκαν οι μαθητές για τις δυσκολίες που ήδη αντιμετωπίζονται στη σχολική χρονιά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, και τους κινδύνους που ελοχεύει μια τέτοια κατάληψη για την υγεία των μαθητών και κατ’ επέκταση των οικογενειών τους.

Με έγγραφο της προς τους γονείς, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η διεύθυνση του σχολείου τους καλεί να συζητήσουν με τα παιδιά τους και να βοηθήσουν στην αποτροπή μιας κατάληψης που, όπως αναφέρει η διοίκηση του σχολείου,  μέσω μιας πανδημίας θα έχει σίγουρα αρνητικές συνέπειες σύμφωνα με τα λεγόμενα των ειδικών.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις