Να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ και στην Αστυπάλαια ζητά ο δήμαρχος Ν. Κομηνέας

Να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ και στην Αστυπάλαια ζητά ο δήμαρχος Ν. Κομηνέας

Να επεκταθεί το μέτρο απαλλαγής από τον ΕΝΦΙΑ και στην Αστυπάλαια ζητά -με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό- ο δήμαρχος, Νίκος Κομηνέας.

Αναφέρει ότι οι λόγοι που οδήγησαν την κυβέρνηση να απαλλάξει 26 νησιά από τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων ισχύουν ακριβώς το ίδιο και περισσότερο για την Αστυπάλαια, και τονίζει ότι το κόστος που θα προκύψει στον προϋπολογισμό είναι αμελητέο, σε αντίθεση με το όφελος που θα έχουν οι κάτοικοι.

«Η οικονομία του νησιού έχει πληγεί σε πολύ μεγάλο βαθμό», υποστηρίζει ο δήμαρχος Αστυπάλαιας, προσθέτοντας ότι η απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ θα βοηθήσει ώστε τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν να πέσουν στην τοπική οικονομία.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις