Α. Γραβάνης: Αδικαιολόγητη η διάκριση που γίνεται εις βάρος της Ροδόπης

Α. Γραβάνης: Αδικαιολόγητη η διάκριση που γίνεται εις βάρος της Ροδόπης

Με επιστολή του προς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλιά, την οποία κοινοποιεί στον Περιφερειάρχη Αν.Μακεδονίας Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο και τους βουλευτές του Νομού Ροδόπης ο πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, ο κος Αντώνης Γραβάνης επανέρχεται στο θέμα της “κατάταξης” του νομού Ροδόπης σε υψηλού υγειονομικού κινδύνου και την εφαρμογή του μέτρου των 50 ατόμων ανά κοινωνική εκδήλωση και κλείσιμο των επιχειρήσεων εστίασης στις 12 το βράδυ.

Όπως τονίζει στην επιστολή του ο κος Γραβάνης “σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, ο νομός Ροδόπης δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ κρούσμα τις τελευταίες περίπου 20 ημέρες. Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία πάλι του ίδιου φορέα υπάρχουν πολλές περιφερειακές ενότητες στην χώρα με περισσότερα κρούσματα στις οποίες δεν έχει επιβληθεί το συγκεκριμένο μέτρο. Επομένως αντιλαμβανόμαστε ότι στη Ροδόπη το επιδημιολογικό φορτίο είναι ιδιαίτερα χαμηλό επομένως τίθεται θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού και άδικων επιλογών.”

Στην επιστολή τονίζεται επίσης ότι “Οι επιχειρήσεις τις Ροδόπης και κυρίως της εστίασης έχουν επιδείξει επαγγελματισμό και υπευθυνότητα και τήρησαν με δικό τους κόστος, απαρέγκλιτα, όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης από τον covID-19, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την κατάσταση που προαναφέραμε.” Με την επιστολή ζητείται επίσης η άρση των συγκεκριμένων μέτρων για την περιφερειακή ενότητα Ροδόπης, καθώς, όπως λέγεται, “είναι αδικαιολόγητη η διάκριση που γίνεται εις βάρος της περιοχής μας.”

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις