Ρόδος: Νέες καταγγελίες στην υπόθεση του γυναικολόγου που κατηγορείται για βιασμό

Ρόδος: Νέες καταγγελίες στην υπόθεση του γυναικολόγου που κατηγορείται για βιασμό

Διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνει η υπόθεση του γυναικολόγου σε δημόσιο νοσοκομείο, μετά την έγκληση που υπέβαλε εναντίον του -ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου- για βιασμό και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, μία 55χρονη.
Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, που αποκάλυψε η εφημερίδα «Δημοκρατική», αρκετές γυναίκες-θύματα του γυναικολόγου εξεδήλωσαν την πρόθεσή τους να καταθέσουν εναντίον του.

Μάλιστα στο facebook έχει δημιουργηθεί ομάδα, οι διαχειριστές της οποίας καλούν τα θύματα του γιατρού να καταγγείλουν όσα έχουν υποστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ρόδου, παλαιότερα είχε διενεργηθεί ΕΔΕ εναντίον του γυναικολόγου μετά από καταγγελία, ωστόσο αυτή ετέθη στο αρχείο.

«Διαστάσεις χιονοστιβάδας» ανέφερε ότι λαμβάνει η υπόθεση, ο δικηγόρος της 55χρονης, Στέλιος Αλεξανδρής, τονίζοντας ότι δέχεται καταιγισμό τηλεφωνημάτων από θύματα του γιατρού.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου δήλωσε ότι σήμερα θα επισκεφθεί την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, προκειμένου να καταθέσει επιπλέον στοιχεία για την υπόθεση.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις