Με ισχυρούς ανέμους ο «Ιανός» στην Ηλεία

Με ισχυρούς ανέμους ο «Ιανός» στην Ηλεία

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι αρχές στην Ηλεία για τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανός», που από χθες το μεσημέρι πλήττει τον νομό.

Ωστόσο, η νύχτα κύλησε ομαλά, καθώς οι ισχυροί άνεμοι και οι βροχοπτώσεις δε δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα.  Οι ισχυροί άνεμοι πνέουν από χθες το πρωί στην θαλάσσια ακτογραμμή της Ηλείας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην παραλία της Σπιάντζας και σε όλη την παραθαλάσσια ζώνη Κατακόλου η στάθμη της θάλασσας ανέβηκε επικίνδυνα,  δημιουργώντας παράλληλα έντονο κυματισμό που έφθανε μέχρι και τον ναυαγοσωστικό πύργο στην ακτή. Την ίδια ώρα, όσοι επιχειρηματίες έχουν ανοιχτές ακόμα τις καντίνες σε Καβούρι και Σπιάντζα, έσπευσαν να μαζέψουν ομπρέλες και ξαπλώστρες για να μην παρασυρθούν από το νερό και τον αέρα.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις