Σύσκεψη στην Τρίπολη για την λειτουργία των σχολείων

Σύσκεψη στην Τρίπολη για την λειτουργία των σχολείων

Τηλεδιάσκεψη για την αποτροπή της διάδοσης του covid-19, στις σχολικές μονάδες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, συγκάλεσε στην Τρίπολη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Σε αυτή συμμετείχαν, δια ζώσης, ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Δημήτρης Οικονομόπουλος και ο γενικός διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Βασίλης Διαμαντόπουλος, ενώ μέσω τηλεδιάσκεψης, έλαβαν μέρος οι διευθυντές Εκπαίδευσης και Υγείας από τις πέντε Περιφερειακές Ενότητες.

Επισημάνθηκε ότι σε ενδεχόμενο εκδήλωσης κρουσμάτων δεν θα κλείνουν σχολεία, αλλά τμήματα ή τάξεις και αυτό, αφού προηγηθεί σχετική γνωμοδότηση, είτε από τον διευθυντή Υγείας της κατά τόπους Π.Ε. ή τον γενικό διευθυντή Υγείας της Περιφέρειας.

Ο περιφερειάρχης, σημείωσε, ότι, εφόσον χρειαστεί εφοδιασμός σχολείων με αντισηπτικά και μάσκες, προς την κατεύθυνση αυτή, θα συνδράμει η Περιφέρεια.

πηγή είδησης και πηγή φωτό: www.ppel.gov.gr

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις