Μεγάλη προσέλευση αιτούντων άσυλο στη νέα δομή – Συνεχίζεται η επιχείρηση της αστυνομίας

Μεγάλη προσέλευση αιτούντων άσυλο στη νέα δομή – Συνεχίζεται η επιχείρηση της αστυνομίας

Στις 6.30 το πρωί της Παρασκευής ξεκίνησε η διαδικασία καταγραφής προσφύγων και μεταναστών στη νέα δομή του Καρά Τεπέ, με μεγάλη προσέλευση, ενώ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η επιχείρηση συνεχίζεται ομαλά, με τους αιτούντες άσυλο να προσέρχονται εθελοντικά.

Μετά την καταγραφή και ταυτοποίησή τους γίνεται υγειονομικός έλεγχος και rapid covid test. Μέχρι χθες το απόγευμα είχαν βρεθεί θετικά στον κορονοϊό 135 άτομα, τα οποία έχουν μεταφερθεί σε ξεχωριστά σημεία, μέσα στη δομή της καραντίνας.

Μέχρι χθες πέρασαν την είσοδο της δομής περισσότεροι από 5.000 αιτούντες άσυλο, ενώ στόχος του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου είναι να μεταφερθούν όλοι στη δομή, και εντός των ημερών να ανοίξει ο κεντρικός δρόμος.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις