Ξεκίνημα με μάσκες και δώρα για τους 29 μαθητές της Οργάνης από το Δ’ Σ.Σ.

Ξεκίνημα με μάσκες και δώρα για τους 29 μαθητές της Οργάνης από το Δ’ Σ.Σ.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους 29 μαθητές και μαθήτριες και τους τέσσερις δασκάλους του δημοτικού σχολείου Οργάνης στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Για μια ακόμη φορά το 4ο Σ.Σ. βρέθηκε στο πλευρό τους. «Ο Στρατός μας στηρίζει πάρα πολύ. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δεν μας ξέχασε. Μας ενίσχυσε με δέκα υπολογιστές, δύο προτζέκτορες και τρεις ντουλάπες» αποκάλυψε ο διευθυντής του Δ.Σ. Αχμέτ Αρναούτ μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες».

Ο διευθυντής του Δ.Σ. Αχμέτ Αρναούτ μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» ευχαρίστησε το Δ’ ΣΣ

Ο κος Αχμέτ Αρναούτ βρίσκεται για 14η συνεχή χρονιά στο ίδιο σχολείο. «Όταν πρωτοήρθα η αυλή είχε τσιμέντο, τώρα έχει τοποθετηθεί πλαστικός τάπητας,παράλληλα ενισχύσαμε τη λειτουργία του με την σύγχρονη τεχνολογία. Να είναι καλά ο Ελληνικός Στρατός και οι δωρητές που δεν μας ξεχνάνε.» δήλωσε προσθέτοντας : «Πάντα βεβαίως χρειάζεται ψάξιμο και από τη δική μας πλευρά. Όπως χρειάζεται να έχουμε, και την έχουμε, την στήριξη των προϊσταμένων μας, διαχρονικά τώρα γι αυτό και τους ευχαριστώ όλους που όντως μας στηρίζουν.»

Αίτημα, όπως τονίζει ο κος Αρναούτ, είναι η ενίσχυση του σχολείου με έναν καθηγητή της Πληροφοριακής για να μπορέσουν να δημιουργήσουν μια αίθουσα με υπολογιστές.
Όσον αφορά στον κορονοϊό; «Ο κορονοϊός καλπάζει και η Οργάνη δεν εξαιρείται από τα «πρέπει» που θα πρέπει να ακολουθηθούν» δηλώνει προσθέτοντας ότι:«Είναι μια δύσκολη χρονιά,αλλά θα τα καταφέρουμε και εμείς οι άνθρωποι θα είμαστε νικητές». Όπως παραδέχτηκε «είναι δύσκολη η τήρηση των μέτρων προστασίας από τους μικρούς μαθητές, που φορούν τις μάσκες»αλλά δήλωσε αισιόδοξα ότι θα τα καταφέρουν όλοι μαζί. Μην παραλείποντας ο ακούραστος και δημιουργικός πάντα διευθυντής να ζητήσει απλά και χαμογελαστά «να μην ξεχνά κανείς την περιοχή του.»
Φώτο:Αχμέτ Αρναούτ ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις