«Θωρακίζεται» η πυρόπληκτη ανατολική Κορινθία

«Θωρακίζεται» η πυρόπληκτη ανατολική Κορινθία

Σύσκεψη εργασίας για όλα τα θέματα που αφορούν τις πυρόπληκτες περιοχές της ανατολικής Κορινθίας πραγματοποιήθηκε στα Αθίκια δήμου Κορινθίων.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Εξετάστηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τα αντιπλημμυρικά έργα στις πυρόπληκτες κοινότητες, ενώ αναζητήθηκαν λύσεις για διάφορα θέματα που προκύπτουν σε καθημερινή βάση.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια, πρόκειται να γίνουν έργα 3,2 εκατομμυρίων ευρώ στην περιοχή. Ήδη, κάποια από αυτά, έχουν ξεκινήσει. Θα υπάρξουν διευθετήσεις και καθαρισμός ρεμάτων, ενώ, μέσω διαγωνισμού, θα προχωρήσουν και οδικά έργα.

Εκτιμάται ότι από τις εκπτώσεις στα πιο πάνω έργα θα υπάρξουν και παρεμβάσεις σε δημοτικά έργα.

Ο περιφερειάρχης έχει τονίσει, ότι από πιστώσεις του ΕΣΠΑ θα κατασκευαστούν δύο κόμβοι στο παλαιό εθνικό δίκτυο, μεταξύ της Κορίνθου και του Λεχαίου.

Π. Μπρούσαλη
φωτο: Π. Μπρούσαλη

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις