Στην Κερκίνη το Αναπτυξιακό πρωτάθλημα πάλης στην άμμο

Στην Κερκίνη το Αναπτυξιακό πρωτάθλημα πάλης στην άμμο

Περισσότεροι από 150 αθλητές θα πάρουν μέρος στο Αναπτυξιακό πρωτάθλημα πάλης στην άμμο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Κερκίνης.

Στη διοργάνωση, που φιλοξενείται για πρώτη φορά στον νομό Σερρών, θα αγωνιστούν αθλητές όλων των ηλικιών από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τον Έβρο.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση της ομοσπονδίας να αναθέσει στις Σέρρες τη συγκεκριμένη διοργάνωση έπαιξε η παρουσία του Στέργιου Λεωνάκη -που κατάγεται από την περιοχή της Κερκίνης- στη θέση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.

Oι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11.00 το πρωί της Κυριακής,  θα πραγματοποιηθούν στον Πολυχώρο «Ελωδία», και σε αυτούς θα πάρουν μέρος αρκετοί αθλητές από τον νομό Σερρών.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις