Σέρρες: Σε τριήμερη στάση εργασίας οι δικαστικοί υπάλληλοι

Σέρρες: Σε τριήμερη στάση εργασίας οι δικαστικοί υπάλληλοι

Δίωρη στάση εργασίας, από τις 9 ως τις 11 το πρωί, για τρίτη συνεχή μέρα πραγματοποίησαν σήμερα οι δικαστικοί υπάλληλοι, διεκδικώντας την επίλυση χρόνιων αιτημάτων τους που αφορούν την κάλυψη των 2.000 κενών θέσεων προσωπικού που υπάρχουν πανελλαδικά και την τοποθέτηση των επιτυχόντων του διαγωνισμού ο οποίος πραγματοποιήθηκε το 2017 για την πρόσληψη προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ, την πληρωμή των υπερωριών τους και τη λήψη μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

«Ζητούμε τα αυτονόητα. Τα μέτρα φύλαξης των δικαστηρίων είναι ελλιπή καθημερινά, σε μια μικρή έκταση στο προαύλιο ή την είσοδο των δικαστηρίων συνωστίζονται 2.000-3.000 άτομα», δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος των δικαστικών υπαλλήλων Π.Ε.Σερρών, Δημήτρης Βακάλης.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις